Navigatie                     

BIROUL DE PRESĂ

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Constanța, 6 martie 2024

        

 

Universitatea Ovidius din Constanța organizează finala regională în cadrul competiției muzicale „Europavox Campus” 2024

Universitatea Ovidius din Constanța (UOC) organizează, sâmbătă, 9 martie 2024, finala regională a concursului muzical „Europavox Campus”. Aflat la cea de a doua ediție, evenimentul va avea loc la Sala Studio a Teatrului de Stat Constanța, începând cu ora 18:00. În cadrul finalei regionale vor concura studente și studenți ai Facultății de Arte și ai Facultății de Litere. Intrarea este liberă.  

Bogdan IVULESCU (Seros), Cristian-Antonio BRAȘOVANU, trupa Sonor – formată din Luiza ŞERBAN şi Ionuț ROŞU, şi trupa Awake The Demons – compusă din Claudiu CIORBARU, Ștefan PARASCĂ, Ioana PÎRVU, Rareș UNGUREANU și David BĂLAN vor  urca, în acest weekend, pe scenă şi vor interpreta câte trei compoziții muzicale proprii. Performanțele lor artistice vor fi evaluate de un juriu local din care fac parte prof. univ. dr. Daniela VITCU, decanul Facultății de Arte a UOC, Erwin ȘIMȘENSOHN, directorul general al Teatrului de Stat Constanța, Alexandru NEȘ, cadru didactic asociat al Facultății de Arte, compozitor și membru al Uniunii Compozitorilor și Muzicologilor din România, Cătălina OȚELEANU, artistă, actriță a Teatrului pentru copii și tineret „Căluțul de mare” Constanța și alumna a Facultății de Arte. Artistul solo sau trupa câștigătoare va participa la finala europeană, care va avea loc în luna aprilie în Stord, Norvegia. 

„Europavox Campus” este un demers prin care Universitatea Clermont-Auvergne (UCA), Western Norway University of Applied Sciences (HVL), Ostbayerische Technische Hochschule (OTH) Regensburg, Universitatea Ovidius din Constanța, Europavox şi Asociaţia Makesense încurajează mobilitatea academică, promovează creațiile muzicale ale studenților și le asigură o rampă de lansare pentru o carieră artistică în spațiul european.

Detalii despre etapele de desfășurare a proiectului „Europavox Campus” sunt disponibile accesând  https://campus.europavox.com/.  

 

Biroul de presă al Universităţii Ovidius din Constanţa

Info UOC - Meniu