Navigatie                     

 

Adresa: Aleea Universităţii Nr.1, Campus, Sala P40 | Constanţa | România

Telefon: +40 738 474 229

https://aiesec.org.ro

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

AIESEC este o organizație internațională de tineri care își dorește să dezvolte abilitățile de leadership în cât mai multe persoane din întreaga lume, prin programele de schimb de experiențe, evenimentele locale și chiar voluntariatul ca și membru în organizație. AIESEC a fost fondat în 1948 și este una dintre cele mai mari organizații de tineret din lume, cu membri activi și activități desfășurate în peste 100 de țări. 
     AIESEC în numere: Prezentă în 120 ţări. 60 de ani de experienţă. 2.100 universităţi. 60.000 membri. 20.000 poziţii de leadership. 1.000.000 alumni. 4.000 parteneri. 16.000 internship-uri internaţionale.
Cu o structură globală, în mai multe țări și pe mai multe teritorii, este compus din tineri voluntari care promovează valorile organizației zilnic prin proiectele desfășurate și prin atitudinile axate pe pacea și înțelegerea internațională, prin abilitățile de leadership și schimbarea pozitivă în societate. Se promovează dezvoltarea personală și profesională a tinerilor și le oferă oportunități de a-și dezvolta abilitățile de leadership, de a participa la proiecte de impact social și de a experimenta schimbul cultural și profesional la nivel internațional.

Despre AIESEC Constanţa
         Organizaţia AIESEC România a fost înfiinţată în 1990, dar la nivel global AIESEC există din 1948, până în prezent extinzându-se în peste 100 țări. În România AIESEC este prezentă în 11 oraşe şi este una din cele mai mari organizaţii conduse de tineri. AIESEC urmărește dezvoltarea leadership-ului în tineri și crearea unui impact pozitiv în comunitate, prin oportunități locale sau programe de schimb internaționale.

Galerie