Navigatie                     

BIROUL DE PRESĂ

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Constanța, 3 martie 2023

         

 

Lansare de carte la Universitatea Ovidius din Constanța

 

Universitatea Ovidius din Constanța (UOC), în colaborare cu Biblioteca Județeană „Ioan N. Roman” Constanța și Editura Humanitas organizează marți, 7 martie 2023, o masă rotundă cu prilejul lansării romanului „Podul diavolului” (Humanitas, 2023), semnat de scriitorul Radu Paraschivescu.    

Evenimentul va avea loc începând cu ora 17.30, în Aula B a UOC (Bd. Mamaia nr. 124) și va fi moderat de prof. univ. dr. habil. Angelo Mitchievici, directorul Bibliotecii Județene „Ioan N. Roman” Constanța.

„Radu Paraschivescu este una dintre prezențele intelectuale cele mai strălucitoare și colocviale, mai atașate de povestea vorbei în care ideea se inserează firesc, cu o remarcabilă inteligență a dialogului, un comentator neobosit al actualității noastre de o eterogenitate adesea derutantă, al vieții publice, în general, dar și în particular, așa cum o demonstrează savuroasele sale volume de eseuri”, precizează prof. univ. dr. habil. Angelo Mitchievici.

La finalul întâlnirii va avea loc o sesiune de autografe, iar scriitorul Radu Paraschivescu va intra în dialog cu cititorii săi.

Intrarea la eveniment este liberă.

 

Biroul de presă al Universităţii Ovidius din Constanţa

Info UOC - Meniu