Navigatie                     

BIROUL DE PRESĂ

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Constanța, 15 decembrie 2022

        

 

Masă rotundă privind îmbunătățirea calității activității didactice cu ajutorul mijloacelor moderne de învățare, la Universitatea Ovidius din Constanța

 

Universitatea Ovidius din Constanța (UOC) organizează astăzi, 15 decembrie 2022, masa rotundă „Schimb de bune practici privind îmbunătățirea calității activității didactice cu ajutorul mijloacelor moderne de învățare”, în cadrul proiectului CNFIS-FDI-2022-0586 - Îmbunătățirea calității activității didactice la Universitatea „Ovidius” din Constanța prin perfecționarea continuă a personalului didactic și a mijloacelor de învățare – DIDACT-IQ.

La evenimentul care se desfășoară în format hibrid, în cadrul celei de-a XI-a ediții a Conferinței Internaționale „Global Economy Under Crisis” (GEUC), organizată de Facultatea de Științe Economice a UOC, în perioada 15-16 decembrie 2022, sunt așteptați să participe 50 de invitați.

„Ne bucurăm să putem organiza masa rotundă în cadrul acestei conferințe internaționale ce reprezintă anual un prilej de a reuni cadre didactice și cercetători din domeniul extrem de vast şi incitant al ştiinţelor economice, dar și din alte domenii cu un impact real asupra economiei globale. Este o ocazie pe care dorim să o valorificăm pentru a facilita schimbul de bune practici cu personal similar din afara instituției noastre privind importanța utilizării mijloacelor moderne învățare pentru îmbunătățirea calității activității didactice”, precizează conf. univ. dr. Gabriela Gheorghiu, directorul proiectului DIDACT-IQ.

Masa rotundă completează cursul online de perfecționare a personalului didactic de predare din cadrul UOC în vederea aplicării modelului de învățare prin proiecte, care s-a desfășurat în perioada 18-29 noiembrie 2022.

Proiectul CNFIS-FDI-2022-0586 - Îmbunătățirea calității activității didactice la Universitatea Ovidius din Constanța prin perfecționarea continuă a personalului didactic și a mijloacelor de învățare – DIDACT-IQ a primit o finanțare în valoare de 295.000 lei din bugetul Ministerului Educației, fiind unul dintre cele șapte proiecte ale UOC, finanțate în acest an prin Fondul de Dezvoltare Instituțională.

 

Biroul de presă al Universităţii Ovidius din Constanţa

Info UOC - Meniu