Navigatie                     

BIROUL DE PRESĂ

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Constanța, 19 mai 2022

 

 

Sesiune de comunicări științifice pentru studenții Facultății de Științe ale Naturii și Științe Agricole la Universitatea Ovidius din Constanța

 

 

 

          Facultatea de Științe ale Naturii și Științe Agricole (FSNSA) din cadrul Universității Ovidius din Constanța (UOC) organizează vineri, 20 mai 2022, cea de-a XXVI-a ediție a Sesiunii de Comunicări Științifice a studenților, masteranzilor și doctoranzilor, informează șef lucrări dr. Marian Tudor.

          Potrivit sursei citate, studenții, masteranzii și doctoranzii FSNSA își vor susține lucrările de cercetare în cadrul a patru secțiuni, care se vor desfășura în paralel (Biologie, Ecologie și Protecția Mediului, Agricultură - Horticultură, Geografie - Geografia Turismului).

          „Această manifestare reprezintă o tradiție a FSNSA și marchează, pentru majoritatea participanților, ultima etapă de pregătire înaintea susținerii lucrării de licență, disertației de master sau tezei de doctorat”, precizează șef lucrări dr. Marian Tudor.

          Sesiunea de comunicări științifice va debuta cu prezentări în plen susținute de specialiști din cadrul UOC, alături de invitați din alte universități naționale și organizații neguvernamentale de profil.

 

 

Biroul de presă al Universității Ovidius din Constanța

 

Info UOC - Meniu