Navigatie                     

BIROUL DE PRESĂ

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Constanța, 15 decembrie 2021

 

Masă rotundă dedicată standardelor deontologice și etice în conceperea și scrierea lucrărilor academice la Universitatea Ovidius din Constanța

 

Universitatea Ovidius din Constanța (UOC) va găzdui joi, 16 decembrie, masa rotundă „Schimb de bune practici în conceperea și scrierea lucrărilor academice cu respectarea standardelor deontologice și etice”, în cadrul proiectului CNFIS-FDI-2021-0540 – „Performanță și calitate academică în UOC. Crearea și dezvoltarea Platformei electronice pentru evaluarea periodică a performanțelor profesionale individuale ale cadrelor didactice – PERFORM DIDACT”, informează directorul proiectului, lect. univ. dr. Gabriela Gheorghiu.

Potrivit sursei citate, evenimentul se va desfășura online în cadrul celei de-a X-a ediții a Conferinței Internaționale „Global Economy Under Crisis” (GEUC), organizată de Facultatea de Științe Economice a UOC, în perioada 16-17 decembrie 2021.

„Ne bucurăm să putem organiza masa rotundă în cadrul acestei conferințe internaționale ce ne oferă, anual, prilejul de a reuni cadre didactice și cercetători din domeniul extrem de vast şi incitant al ştiinţelor economice, dar și din alte zone cu un impact real asupra economiei globale, interesați să-și popularizeze rezultatele activității de cercetare științifică. Este o bună ocazie pentru a facilita schimbul de experiență în conceperea și scrierea lucrărilor academice cu respectarea standardelor deontologice și etice, pentru îmbunătățirea performanțelor profesionale individuale ale cadrelor didactice din UOC și sporirii vizibilității acestora”, a precizat lect. univ. dr. Gabriela Gheorghiu.

Obiectivul general al proiectului îl constituie crearea și dezvoltarea unei platforme electronice la nivel instituțional pentru evaluarea periodică a performanțelor profesionale individuale ale cadrelor didactice din UOC.

Proiectul CNFIS-FDI-2021-0540 beneficiază de o finanțare de 344.000 lei din bugetul alocat Ministerului Educației, din fondul de dezvoltare instituțională, Domeniul 5 – Îmbunătățirea calității activității didactice, inclusiv a respectării deontologiei și eticii academice și este implementat de Universitatea Ovidius din Constanța în perioada mai – decembrie 2021.

 

Biroul de presă al Universității Ovidius din Constanța

Info UOC - Meniu