Navigatie                     

BIROUL DE PRESĂ

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Constanța, 22 noiembrie 2021

        

 

Campanie de promovare a Universităţii Ovidius din Constanţa, în Albania

 

         O delegaţie a Universiăţii Ovidius din Constanţa (UOC) a vizitat în perioada 17 - 21.11.2021 mai multe licee și o universitate din Albania, pentru promovarea programelor de studii și extinderea colaborărilor educaționale și de cercetare cu instituţii de educaţie din această ţară, informează conf. univ. dr. Cristina Duhnea.

          Potrivit sursei citate, activitățile au făcut parte din campania „Be a student at Ovidius”, desfășurată cu scopul de a crește vizibilitatea UOC prin promovarea în plan internațional a imaginii acesteia ca universitate multiculturală comprehensivă.

         „Pe parcursul vizitelor la instituțiile de învățământ din Korça și Tirana au fost prezentate programele de studii ale universităţii de stat constănţene și oportunitățile de care pot profita viitorii studenți. De asemenea, au fost purtate discuții cu privire la consolidarea relațiilor de cooperare existente și dezvoltarea unor noi colaborări între organizațiile implicate”, a precizat conf. univ. dr. Cristina Duhnea.

         Campania „Be a student at Ovidius” face parte din proiectul Intensificarea și diversificarea inițiativelor de internaționalizare în Universitatea Ovidius din Constanța - educație și cercetare într-un mediu multicultural internațional (INTENS-O II), cod CNFIS-FDI-2021-0387, cu o valoare totală de 332.500 lei fiind unul dintre cele șase proiecte ale UOC, finanțate de Ministerul Educației prin Fondul de Dezvoltare Instituțională, domeniul strategic de finanțare 2: Internaționalizare.

          Delegația UOC a fost formată din conf. univ. dr. Cristina Dafinoiu, conf. univ. dr. Veronica Nedelcu și lect. univ. dr. Laura Pascale.

 

Biroul de Presă al Universității Ovidius din Constanța

 

 

 

 

 

 

Info UOC - Meniu