Navigatie                     

BIROUL DE PRESĂ

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Constanța, 13 mai 2021

 

 

Dezbatere online pe tema campaniei electorale în pandemie organizată la Universitatea Ovidius din Constanța

 

            Facultatea de Istorie și Științe Politice (FISP) a Universității Ovidius din Constanța (UOC) a organizat joi o dezbatere pe tema „Campaniile electorale în vremea pandemiei”, cu participarea studenților, profesorilor și reprezentanților principalelor partide politice, informează  asist. univ. dr. Adrian-Alexandru Herța, organizatorul dezbaterii.

Potrivit sursei citate, din rândul politicienilor, la întâlnirea online au fost invitați: Ioana Constantin (PMP), Remus Negoi (USR), Valentin Ștefan (PNL) și un reprezentant al PSD.

În cadrul evenimentului, timp de trei ore, oamenii politici au prezentat strategiile de promovare politică, costurile, avantajele și dezavantajele campaniilor electorale în mediul virtual, iar apoi au răspuns întrebărilor și comentariilor studenților.

„În opinia mea, această întâlnire ne-a adus două lucruri importante. Pe de o parte, studenții au putut afla mai multe despre dinamicile și mecanismele interne de partid, mai ales într-un an electoral complicat, marcat de restricțiile impuse de pandemie, iar pe de altă parte, Facultatea de Istorie și Științe Politice a devenit, pentru câteva ore, spațiu de dezbatere cu reprezentanții partidelor politice”, a declarat Adrian-Alexandru Herța.

 

Biroul de presă al Universității Ovidius din Constanța

 

Info UOC - Meniu