Navigatie                     

BIROUL DE PRESĂ

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Constanța, 5 martie 2021

 

 

Comunicat de presă

Parteneriatele Facultății de Matematică Informatică consolidate prin înființarea unui Grup Consultativ  

 

 În cadrul Facultății de Matematică și Informatică (FMI) a Universității Ovidius din Constanța (UOC) s-a înființat Grupul Consultativ al Facultății,cu scopul de a reuni reprezentanți ai mediului socio-economic regional, în vederea consolidării colaborării cu partenerii de tradiție ai FMI și creării cadrului pentru încheierea de noi parteneriate ce vizează dezvoltarea, în mai multe direcții, a activităților din facultate. Acest nou Comitet în domeniul IT vine în completarea Forumului Oamenilor de Afaceri înființat de către Universitatea Ovidius din Constanța.

În contextul inițierii Digital Innovation Hub-ului (DIH) în cadrul UOC, a avut loc prima întâlnire online a membrilor Grupului Consultativ, în cadrul căreia au fost stabilite obiectivele și rolul pe care comitetul îl îndeplinește pentru atingerea acestora. De asemenea, au fost discutate detaliile unor posibile colaborări pe proiecte de cercetare - dezvoltare care să fie implementate în cadrul DIH-lui, coordonat de prorectorul pentru digitalizare, studenți și alumni, lect. univ. dr. Alexandru Bobe.

La întrevedere au participat reprezentanți ai Inspectoratului Școlar Județean Constanța și ai firmelor din domeniul IT: Bluecode, Cornerstone Technologies,Evonomix,Softbinator Technologies, TeamArt Opensource, Vauban.

 

Info UOC - Meniu