Navigatie                     

BIROUL DE PRESĂ

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Constanța, 13 ianuarie 2021

 

 

 

Comunicat de presă

Workshop pe tema „Gestionarea emoțiilor în contextul pandemiei”, la Universitatea „Ovidius” din Constanța

 

Facultatea de Psihologie și Științele Educației (FPSE) din cadrul Universității „Ovidius” din Constanța (UOC) organizează, vineri, 15 ianuarie 2021, workshop-ul cu tema „Gestionarea emoțiilor în contextul pandemiei”. Evenimentul va avea loc online, între orele 12.00 – 14.00, și poate fi accesat la link-ul https://ovidius.webex.com/meet/mariana.calin.

Workshop-ul este coordonat delect.univ.dr. Călin Mariana Floricica, din cadrul FPSE și va fi susținut de lect.univ.dr. Lucian Negoiță, psiholog principal, formator și supervizor, Asociația de Hipnoterapie și Psihoterapie Cognitiv-Comportamentală București (AHPCC).

Atelierul de lucru se adresează psihologilor, cadrelor medicale, părinților și adolescențilorși abordează o tematică de actualitate, oportună în contextul pandemic, în care oricine poate dezvolta gânduri și emoții dezadaptative, ce pot lua forma fricilor, temerilor, îngrijorărilor sau chiar a atacurilor de panică. Participanții vor primi informații actuale și utile cu privire la cele mai eficiente metode și tehnici privind reducerea anxietății, ameliorarea stărilor ipohondrice, precum și modalitățile de intervenție privind modificarea comportamentelor obsesiv - compulsive. De asemenea, persoanele prezente vor primi o diplomă de participare în format electronic.

Până în acest moment, la eveniment au confirmat participarea studenți și profesori de la facultăți de profil din cadrul Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca, Universității din București, Universității „Spiru Haret” din București șiUniversității „Lucian Blaga” din Sibiu.

Workshop-ul „Gestionarea emoțiilor în contextul pandemiei” face parte din activitățile extarcuriculare derulate de FPSE a UOC și este finanțat de Ministerul Educației.

Info UOC - Meniu