Navigatie                     

Având în vedere unele informații false care au circulat în media clasică și în social media, vă aducem la cunoștință faptul că, în acest moment, nu se confirmă faptul că studenții de la Universitatea „Ovidius” din Constanța au intrat în contact cu persoana depistată cu COVID-19.

Conducerea UOC a hotărât prelungirea termenului de desfășurare a activităților didactice în medii virtuale până la data de 31.03.2020.

Totodată, s-au aprobat noi măsuri, după cum urmează:

• Întreruperea activităților cu publicul din secretariatele facultăților. Studenții din cadrul ciclurilor de studii de licență, masterat și doctorat, care au solicitări urgente, în perioada 12.03.2020-31.03.2020, se vor adresa secretariatului la adresa de e-mail oficială. Răspunsul la solicitări se va transmite pe cale electronică, în termenul legal.

• Limitarea circuitului documentelor prin desemnarea unei singure persoane, din fiecare structură, care va depune la Registratura UOC documentele o dată pe zi.

• Transmiterea unor tutoriale cu privire la utilizarea mediilor virtuale de predare-învățare.

• Activitățile de cercetare și de studiu individual se vor desfășura conform programului de lucru obișnuit.

Reiterăm apelul către toți membrii comunității academice (personal didactic, didactic auxiliar, administrativ, studenți, masteranzi, doctoranzi și rezidenți) să respecte cu strictețe recomandările anterioare de igienă individuală și colectivă.

De asemenea, reiterăm apelul către toți membrii comunității academice să evite deplasările, în țară și în străinătate, în zonele în care au fost confirmate cazuri de îmbolnăvire cu COVID-19.

Info UOC - Meniu