Navigatie                     

Comunicat de presă

 

„Artă la metru… antic” 1.3! Artă GRATIS pentru constănțeni!

 

Constanța, 30 mai 2019

 

 

Experimentul „Artă la metru… antic”, prin care artistul Ovidiu Felipov și-a propus să intre în casa fiecărui constănțean cu câte o lucrare, a ajuns la stadiul 1.3, adică a treia ediție, seria 400 – 600. Astfel, dacă doriți să luați parte la experiment și să plecați acasă cu un metru de lucrare originală GRATUITĂ, sunteți așteptați vineri, 31 mai 2019, în Parcul Universității „Ovidius” din Constanța (Bd. Mamaia nr. 124), la ora 13.30, pentru a participa la un performing cum n-ați mai întâlnit.

           

Ovidiu Felipov va dezvălui din secretele acestui proiect și va transforma întregul spațiu într-o expoziție de culoare, formă și generozitate artistică. Evenimentul este unic și irepetabil, fiecare tablou fiind diferit de celelalte, și durează doar 30 de minute!

 

„Artă la metru… antic” 1.3. este un eveniment organizat de Facultatea de Arte a UOC și Centrul de cercetare științifică și creație artistică „Euxin", în parteneriat cu Primus Art Laboratory, cu ocazia ediției jubiliare, a X-a, a Simpozionului „Învățământ, cercetare, creație”.

Info UOC - Meniu