Navigatie                     

Universitatea Ovidius din Constanţa se alătură studiului „Ghidul complet al căminelor studențești din România”, inițiat de imobiliare.ro și imoradar24.

 „Ghidul complet al căminelor studențești din România” este un proiect comun al imobiliare.ro și imoradar24.ro ce va aduce într-un singur loc informații complete despre posibilitățile de cazare oferite de universitățile de top din țară și soluții alternative.

Anual mii de studenți iau cu asalt site-urile de imobiliare în căutarea unei chirii ieftine. Însă fix pe aceste site-uri lipsesc informații și despre posibilitățile de cazare disponibile în cadrul universităților.

Cu ajutorul „Ghidului complet al căminelor din România” viitorii studenți vor avea o informație corectă și actuală privind opțiunile de cazare incluzând ofertele universităților. În plus este o ocazie pentru fiecare universitate în parte de a promova locuitul în campus, experiență de neegalat.

Astfel, Universitatea Ovidius din Constanţa a decis să se alăture proiectului și să își prezinte oferta detaliată privind locurile din căminele campusului.

Considerăm că acest ghid va fi platforma unde viitorii studenți se vor putea documenta cu exactitate privind costurile, avantajele, dezavantajele și opțiunile pe care le oferă fiecare tip de cazare și îi va ajuta în luarea deciziei potrivite. O platformă ce va actualiza anual aceste informații spre interesul viitorilor studenți.

 

Info UOC - Meniu