Navigatie                     
 
 
Societatea Antreprenorială Studențească – Ovidius Innovation Center a Universității Ovidius din Constanța (UOC) organizează miercuri, 25 mai 2022, de la ora 14:00, conferința de lansare a proiectului CNFIS-FDI-2022-0211 – Consolidarea și extinderea activităților Societății Antreprenoriale Studențești Ovidius Innovation Center – OICSAS.
 
Evenimentul se va desfășura în Aula Confucius, Universitatea Ovidius din Constanța, Campus, Corp C, etaj III, și are scopul de a informa  participanții despre oportunitățile din domeniul antreprenorial organizate sub egida UOC.
 
Prin obiectivele sale, proiectul își propune crearea pentru studenți și tineri cercetători a unei mentalități orientate către inovare și colaborare, ca mod de a gândi, a învăța și a avea succes.
 
În cadrul conferinței vor fi prezentate principalele activități asumate prin proiect- Caravana antreprenorilor, Școala de vară Ovidius Entrepreneurship and Innovation Boot Camp, programul de preaccelerare a ideilor de afaceri  și competiția Edutech Solution Teams.
 
Toate aceste evenimente dedicate studenților si tinerilor cercetători vor contribui la dezvoltarea competentențelor antreprenoriale și de inovare ale acestora, la crearea unui model al antreprenorului de succes adaptat jocului infinit al afacerilor.
 
Societatea Antreprenorială Studențească – Ovidius Innovation Center, înființată în anul 2018, este o structură organizatorică și operațională a Universității Ovidius din Constanța, ce are misiunea de a elabora, implementa, monitoriza și evalua politicile universității de sprijinire, dezvoltare și încurajare a spiritului antreprenorial în rândul studenților și absolvenților.
 

Info UOC - Meniu