Navigatie                     

Universitatea „Ovidius” din Constanța organizează un proces de selecție pentru cadrele didactice interesate să facă parte din grupul țintă al proiectului Restart for Education in a Digital Era through Project-based E-learning (RESTART4EDU), cod 2020-1-RO01-KA226-HE-095772, finanțat din fondurile Programului Erasmus Plus și realizat în cadrul unui consorţiu în asociere cu trei parteneri instituţionali: Initiatives Pour Une Formation Efficace ASBL (Belgia), Universidade Catolica Portuguesa (Portugalia) și Eskişehir Osmangazi University (Turcia).

 

Dosarele de candidatură se pot depune online, la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., în perioada 03 august 2021 - 08 septembrie 2021.

Persoanele interesate sunt rugate să parcurgă, integral, procedura de selecție a grupului țintă, iar pentru orice întrebare, să se adreseze membrilor echipei de proiect.

 

Echipa proiectului RESTART4EDU

 

Procedură selecție GT_RESTART4EDU

ANEXA nr. 1_Formular de înscriereANEXA nr. 2_Scrisoare de intențieANEXA nr. 3_Scrisoare de recomandareANEXA nr. 4_Declarație RGPD

Info UOC - Meniu