Navigatie                     
 
Biroul pentru Programul Erasmus Plus (BEP) din cadrul Universității „Ovidius” din Constanța (UOC) organizează, în perioada 15-19 martie 2021, o nouă ediție a evenimentului Erasmus Open Doors.
 
În următoarele rânduri veți putea identifica activitățile prevăzute a fi organizate în intervalul menționat:
 
1. Lansarea campaniei ”Green Erasmus”:
Această inițiativă este o continuare a manifestării ”Erasmus Without Paper”, pe care am desfășurat-o anul trecut.
În acest sens, persoanele care sunt interesate să recicleze diferite cantități de hârtie o pot face cu sprijinul nostru. Până la sfârșitul acestui an universitar, materialele se pot depune la sediul BEP (str. Ion Vodă nr. 58, sala PC 10), urmând ca mai apoi să fie distribuite către un centru de colectare.
Cu ce vine nou această acțiune? Pe lângă hârtie, dorim să colectăm și capace de plastic, pe care vom intenționa să le distribuim către comunitatea „Capace cu suflet”, urmând a fi revalorificate, în scopul susținerii diverselor cauze umanitare.
Participanții vor primi câte o diplomă de apreciere din partea BEP, în format digital.
Mai multe detalii despre conceptul ”Green Erasmus” puteți citi aici: https://www.esu-online.org/?project=green-erasmus
 
2. Distribuirea materialelor realizate de către studenții UOC, în cadrul proiectului „Jurnal de mobilitate”, pe paginile de Facebook și de Instagram ale BEP.
 
3. Distribuirea unor materiale informative, realizate de Agenția Națională pentru Programe Comunitare în Domeniul Educației și Formării Profesionale, pe rețelele de socializare ale BEP.
 
#EOD2021 #UOC #ErasmusPlus
 
Contact: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 

Info UOC - Meniu