Navigatie                     

 

 

În perioada 27-29 octombrie 2020 va avea loc cea de-a VIII-a ediție a Conferinței „Acces la literatura științifică: Romanian International Conference for Education and Research”, în cadrul căreia spekeri de top vor aborda teme de actualitate și interes general precum: transdisciplinaritate în educație și cercetare, importanța comunităților educaționale, open-science, eșecul în cercetare, motivația în educație și cercetare.

Evenimentul este organizat de Enformation, în colaborare cu editurile academice și companiile partenere, cu susținerea Asociaţiei Universităţilor, Institutelor de Cercetare - Dezvoltare                       şi Bibliotecilor Centrale Universitare din România, iar anul acesta se va desfășura exclusiv online.

Studenții interesați pot participa gratuit la conferință  dacă accesează Profilul Instituțional de pe platforma Enformation și completează formularul de înregistrare.

Prezența la eveniment oferă participanților atât posibilitatea de a lua contact cu reprezentanții editurilor partenere ale Asociației Anelis Plus, dar și cu alte edituri de renume mondial și speakeri de talie internațională. De asemenea, cei interesați,­­  au posibilitatea de a se familiariza cu tendințele pe plan internațional privind documentarea știintifică, soluțiile destinate documentării multidisciplinare și de a participa la diferite seminarii susținute de către edituri pe diverse teme de actualitate.

Mai multe detalii despre eveniment pot fi consultate accesâd pagina web: https://conferinta.e-nformation.ro/

 

Info UOC - Meniu