Navigatie                     

UPDATE

Conducerea Universității „Ovidius” din Constanța (UOC) a luat decizia de a amâna conferința online „Dobrogea digitală - Acces universal la informație”, ce urma să aibă loc astăzi.
Evenimentul, organizat în parteneriat cu ZIUA de Constanța, va fi reprogramat la o dată ce urmează a fi făcută publică de conducerea UOC.

 

BIROUL DE PRESĂ

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Constanța, 21 noiembrie 2020

 

 

Comunicat de presă

UOC marchează prima etapă de digitalizare a Bibliotecii „Ioan Popișteanu”

 

Luni, 23 noiembrie 2020, Universitatea „Ovidius” din Constanța (UOC) va găzdui conferința onlinecu tema „Dobrogea digitală - Acces universal la informație”, ce are drept scop marcarea primei etape de digitalizare a Bibliotecii „Ioan Popișteanu” a UOC, în cadrul căreia au fost restaurate și digitalizate 120 de cărți de patrimoniu.

Lucrările din colecția de carte veche și rară pot fi accesate, în format pdf, la link-ul: https://caliope.univ-ovidius.ro/search?ln=ro&cc=Books&sc=1&p=&f=&action_search=Caut%C4%83

Evenimentul este organizat în parteneriat cu publicația Ziua de Constanța și cu sprijinul Asociației „Stefadina”, în contextul celebrării celor 142 de ani de la Unirea Dobrogei cu România.

Totodată, în cadrul conferinței, publicația Ziua de Constanța va decerna, post-mortem, placheta „Meritul Dobrogean”, bibliologului Ioan Popișteanu.

 

 

  • UOC_1
  • UOC_2
  • UOC_3
  • UOC_4

 

Info UOC - Meniu