Navigatie                     

INCEPAND CU 10.04.2017 ::: IN ATENTIA STUDENTILOR BENEFICIARI AI UNEI BURSE PENTRU ANUL UNIVESITAR 2016/2017

Depunerea extrasului de cont sau orice informatie legata de burse va fi  efectuata la urmatoarea adresa:

Sediul Universitatii “Ovidius” Constanta

  • Bd Mamaia nr 124
  • Camin C1 et 1 camera 114

Sau la adresa de mail :  Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Decontarea Abonamentelor de transport

Depunerea actelor pentru Decontarea abonamentelor de transport se va face la:

Sediul Universitatii “Ovidius” Constanta

  • Bd Mamaia nr 124
  • Camin C1 et 1 camera 114

Informații

   Pe perioada studiilor, beneficiază de decontarea transportului intern și/sau extern, studenții la forma de învățământ „fără taxă” , titulari de carduri la I.N.G. , B.R.D. sau BANCA TRANSILVANIA, pe baza tichetelor R.A.T.C.  și/sau facturii fiscale (însoțite de chitanțe, anexate formularului de mai jos.)

     Acest formular, completat lizibil, semnat și ștampilat la secretariatul facultății va fi depus între 1 și 5 a fiecarei luni, la Biroul Social din cadrul Universitatii Ovidius din Constanta, situat in Bdul Mamaia nr. 124, Camin C1, parter.

     Decontarea va fi în proporție de 50 % din prețul transportului, iar pentru traseele externe se va face pentru studenții care parcurg o distanță mai mică de 50 km (inclusiv celor din Mangalia șMedgidia).

     Adresa Birou Burse: Campus, aleea Universitatii nr. 1, Corp A, etaj II, camera 245, Secretariat Prorectori, telefon: 0241.694.445, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

Descărcați tabelul