Navigatie                     

 

 

 

 

ANUNȚ

 

Workshop dedicat autorilor români de literatură științifică organizat de Asociația Anelis Plus

 

Asociaţia Universităţilor, Institutelor de Cercetare-Dezvoltare şi Bibliotecilor Centrale Universitare Anelis Plus organizează miercuri, 24 aprilie 2024, Adunarea generală a Asociaţiei, la care vor participa reprezentanții Universității Ovidius din Constanța, alături de reprezentanții instituționali ai celor 100 de membri ai consorțiului.

Întâlnirea va avea loc la Universitatea Națională de Știință și Tehnologie din București (UPB) și va fi urmată de un workshop dedicat autorilor români de literatură științifică, ce se va desfășura între orele 12.00-15.00.

Scopul atelierului este crearea unui mediu optim pentru dialog și informare referitor la oportunitatea de a publica în acces deschis (OA), în cadrul proiectului Anelis Plus 2023-2025.

Prezentările vor fi susținute de reprezentanți ai editurilor implicate în acordurile transformative (Cambridge University Press) și Anelis Plus, cu participarea unor invitați implicați în procesul OA, în cadrul tranziției de la modelul „read only” la modelul „publish and read”.

Masteranzii, doctoranzii, cadrele didactice și cercetătorii din cadrul Universității Ovidius din Constanța care doresc să participe la workshop se pot înscrie, prin email la adresele: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.și Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., până pe data de 10 aprilie 2024.

 

 

 

 

 

 

                                

Info UOC - Meniu