Navigatie                     

BIROUL DE PRESĂ

  Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Constanța, 5 aprilie 2024

        

 

Universitatea Ovidius din Constanța a găzduit testarea candidaților înscriși la Concursul național organizat de ANFP

 

Universitatea Ovidius din Constanța (UOC) a găzduit, în perioada 3-5 aprilie 2024, testarea realizată în cadrul Concursului național organizat de Agenția Națională a Funcționarilor Publici (ANFP), în vederea recrutării candidaților pentru ocuparea funcțiilor publice din administrația centrală și teritorială.

Această inițiativă reprezintă un pas important în direcția modernizării procesului de recrutare în administrația publică, inspirat de modelele din administrațiile publice europene și adaptat contextului românesc.

„Studenții și absolvenții Facultății de Drept și Științe Administrative (FDSA) au obținut rezultate foarte bune la acest concurs, fapt care demonstrează nu doar nivelul înalt de pregătire academică oferit de facultatea noastră, ci și angajamentul puternic al tinerilor profesioniști față de serviciul public și contribuția lor la dezvoltarea unei administrații publice performante și transparente în România. Totodată, această acțiune reprezintă o dovadă a angajamentului Universității Ovidius din Constanța de a susține inițiativele care contribuie la profesionalizarea și eficientizarea administrației publice, reflectând misiunea noastră de a forma, prin Facultatea de Drept și Științe Administrative, specialiști capabili să răspundă provocărilor societății contemporane”, precizează prof. univ. dr. Adrian Stoica-Constantin, decanul FDSA.

 

 

 

Biroul de presă al Universităţii Ovidius din Constanţa

 

 

                                        

Info UOC - Meniu