Navigatie                     

OSB Constanța este o echipă de studenți basarabeni ce își fac studiile în Constanța. A luat naștere în 2008 și de atunci a reușit să se facă auzită atât la nivel local cât și național.


Scopul Asociaţiei îl constituie educarea formarea și dezvoltarea tinerilor elevi, studenţi, masteranzi, medici rezidenţi şi doctoranzi basarabeni din Constanța în spiritul valorilor democratice, implicarea tinerilor în societatea civilă, dezvoltarea abilităţilor de comunicare, stimularea gândirii critice şi a capacităţii de analiză şi sinteză. Din august 2012, OSB Constanța este membru fondtor al FAB România (Federația Asociațiilor de Basarabeni din România), structură națională ce-și propune să reprezinte studenții și elevii basarabeni din țară la nivel national.

În acțiunile sale, OSB Constanța și-a creat o tradiție având un șir de evenimente organizate anual:  “Târgul Universităţilor din România la Chişinău, Balţi şi Cahul”; “Adoptă un Boboc”; „Miss&Mister Basarabia” ; „1 Decembrie” ; „Festivalul Basarabia”; “Cupa OSB la fotbal”. Acțiunile noastre au atât scop cultural, cât și de prezentare a tradiției de peste Prut. Toate aceste activități sunt îmbinate cu distracția.

În fiecare an își asumă responsabilitatea de a prelua și ajuta studenții nou veniți, originari din Republica Moldova în acomodare și integrare în societatea românească.

OSB Constanța este o echipă deschisă comunicării care apreciază inițiativa și entuziasmul, crează tinerilor condiții de exprimare și le oferă posibilitate să se manifeste! Prin activitatea desfășurată contribuie la răspândirea culturii și a valorilor românești.“Definim idei, conturăm viitorul”

 
Contact:

Președinte: Gîra Vlad +40761804422

Vicepreședinte: Gavrişov Dmitrii +40751664817

Mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.@Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.       

site: http://osb-constanta.ro

facebook: http://facebook.com/OSBCt

 
  • 20131201_121559
  • DSC_0114
  • DSC_0129
  • _DSC0589
  • _DSC1278
  • _DSC1536