Navigatie                     
Departamentul de Admitere și Finalizare Studii și Relații cu Mediul Preuniversitar – DAFSRMP - a fost înființat prin Hotărârea Consiliului de Administrație al UOC nr. 718 din 28.06.2016 aprobată prin Hotărârea Senatului UOC nr. 662 din 30.06.2016.
 
Persoana responsabilă: Ș.l.dr. ing. Elena- Rita Avram, Director
 
Atribuții departament:
  • Coordonează activitatea desfășurată în vederea organizării și derulării concursului de admitere la studii universitare și a examenelor de finalizare a studiilor universitare.
  • Coordonează activitatea de colaborare cu partenerii din mediul preuniversitar, în vederea diseminării oportunităților de studiu și cercetare oferite absolvenților de liceu.
 
Date de contact:
Adresă: Constanta, Bd. Mamaia 124, Rectorat
Tel..Fax: 0241-606467
E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Pagina web: http://www.univ-ovidius.ro/educatie/departamente-suport-educatie/departamentul-de-admitere-si-finalizare-studii
 

 

Lista examenelor cu recunoaştere internaţională pentru certificarea competenţelor lingvistice în limbi străine, care pot fi recunoscute şi echivalate cu proba de evaluare a competenţelor lingvistice într-o limbă de circulaţie internaţională studiată pe parcursul învăţământului liceal, din cadrul examenului de bacalaureat