Navigatie                     

Studenți

      Pe 17 mai ne întâlnim la o nouă ediție BUZZCamp, acolo unde tinerele talente se întâlnesc cu cei mai tari speakeri și traineri, precum și cu reprezentanții companiilor dorite. Participarea este GRATUITĂ, premiile sunt în număr mare, sejurul gratuit în GRECIA, pe care participanţii îl pot câştiga, ne duce mai aproape de vară, iar joburile preced o carieră de vis. Înscrie-te și tu aici și ne vedem in Campus Corp A pe 17 mai->  https://goo.gl/BQ8JaH  

Universitatea „Ovidius” din Constanța, alături de partenerii ei, GEA Strategy & Consulting și Project Management Solution, vă invită la conferința de lansare a proiectului POCU „From Idea to Entrepreneurship” – ID 107000, co-finanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020.

Evenimentul va avea loc joi, 22 februarie 2018, începând cu ora 12:00, la sediul Universității „Ovidius” din Constanța, Sala Senatului, etaj 1, Campus Corp A.

La conferință vor participa reprezentanți ai UOC, precum și membri ai echipei de implementare și ai organizațiilor partenere, dar și reprezentanți ai grupului țintă, studenți și masteranzi. Cu aceasta ocazie, va rugam sa diseminati informatia in randul studentilor  de la cursurile de licenta si masterat, care vor putea beneficia de activitatile proiectului.

Vă asigurăm că prezența dumneavoastră este foarte importantă pentru noi și vă așteptăm cu drag!

          Dragi studenţi,     

 

        Perioada de evaluare a activităţii didactice de la cursuri şi seminarii/laboratoare/lucrări practice pentru semestrul I este 08 ianuarie –13 martie 2018, pentru toate specializările şi toţi anii de studiu.

Avem rugămintea să completaţi în acest interval formularele de evaluare a cursurilor şi seminariilor/laboratoarelor/lucrărilor practice* găsite în carnetul dumneavoastră de la adresa: https://carnet.univ-ovidius.ro/auth/login.

 

         Vă rugăm evaluaţi în această perioadă DOAR acele discipline care s-au desfăşurat în acest semestru!

 

        *Pentru disciplinele care au fost predate de două cadre didactice (curs + seminar/laborator) va fi nevoie să completaţi câte un formular pentru fiecare cadru didactic în parte.

 

        Vă mulțumim!