Navigatie                     

Va aducem la cunostinta ca in cadrul Atelierului Digital Google vor fi selectati aproximativ 5 dintre studentii Universitatii Ovidius, care vor interactiona cu mediul de afaceri local. In acest sens, noi vom lucra cu 2 tech partners, care ii vor gestiona (contracte de internship part-time platite, monitorizare etc).

 

Universitatea “Ovidius” din Constanta sprijina puternic parteneriatul cu Google Romania si va incurajeaza sa va inscrieti: http://atelieruldigital.com/academia/.

 

Avand in vedere ca este vacanta, ne bazam pe promovarea pe mail si in grupurile studentilor de la Ovidius.

 

Termenul limita pentru inscriere este 6 august.

 

Formatul va fi astfel:

1. Studentii Ovidius aplica pana pe 6 august pe site-ul de mai sus (pe baza cerintelor: CV, certificat Atelierul Digital + un plan de marketing sumar).

2. Cei selectati vor participa intre 24-27 august la un training avansat de marketing online & business strategy in Bucuresti (toate costurile asigurate de noi).

3. Dupa cele 4 zile de training, studentii vor avea de pregatit un plan de marketing detaliat (pe baza notiunilor predate si tinand cont de anumite criterii). Aproximativ 5 dintre ei vor face parte din Atelierul Digital Google.

Joburi pentru studenți în cadrul celor mai dinamice companii din țară. Aplică sau postează un anunț de angajare!