Navigatie                     

Miercuri  24 mai 2017, profesorul Duncan T. Moore –  Directorul Centrului de Antreprenoriat de la University of Rochester, Statele Unite ale Americii, efectureaza o vizita la Universitatea OVIDIUS Constanta in cadrul programului de dezvoltare a antreprenoriatului si educatiei antreprenoriale finantat de Fundatia Romano-Americana si Comisia Fulbright.

Cu aceasta ocazie, profesorul Duncan Moore va avea un seminar  pe tema importantei educatiei antreprenoriale in universitati si oportunitatile oferite de educatia antreprenoriala pentru studenti in contextul actual al societatii si pietei muncii.

In calitate de ambasadori ai antreprenoriatului in randul studentilor UOC, va invitam pe data de 24 mai, incepand cu ora 15, in Aula 02 din campus corp A, pentru a lua parte la intalnirea cu profesorul american.

Va rugam sa confirmati prezenta la eveniment printr-un email la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. si vicerector.research@univ-ovidius.ro

 

Va asteptam cu drag!

Joburi pentru studenți în cadrul celor mai dinamice companii din țară. Aplică sau postează un anunț de angajare!