Navigatie                     

Comunicat de presă

UOC a participat la EAIE 2018, în perioada 11-13 septembrie

 

Constanța, 17 septembrie 2018

 

 

Universitatea „Ovidius” din Constanța (UOC) a participat, în perioada 11-13 septembrie, la cea de a XXX-a Conferință și expoziție EAIE, organizată de European Association for International Education, la Geneva, alături de peste 230 de expozanți reprezentând instituții de învățământ superior, agenții guvernamentale și furnizori de servicii din sectorul privat.

 

La eveniment au fost prezente peste 31 de universități românești, bucurându-se de sprijinul Consiliului Național al Rectorilor (CNR).  Delegația UOC a fost formată din  rectorul UOC, prof. univ. dr. Sorin Rugină, decanul Facultății de Educație Fizică și Sport, prof. univ. dr. Mirela Damian, conf. univ. dr. Andreea Moraru și lect. univ. dr. Denis Ibadula.

 

Participarea UOC la EAIE 2018 face parte din activitățile demarate în cadrul proiectului CNFIS-FDI-2018-0453, cu titlul „Măsuri active pentru internaționalizare în cadrul Universității „Ovidius” din Constanța – educație și cercetare fără frontiere” – OVIDIACT.

 

Proiectul OVIDIACT este implementat de UOC, în perioada iunie-decembrie 2018, și are ca obiectiv principal creșterea internaționalizării procesului de educație și a cercetării.

 

 

 

Persoană de contact:

Conf. univ. dr. Andreea MORARU, coordonator relații publice – proiect OVIDIACT

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

 

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Info UOC - Meniu