Navigatie                     

                     

UOC asigură acces gratuit la suita Office 365 Pro Plus studenților și angajaților

Prin colaborarea cu Net BRINEL și Microsoft România, Universitatea „Ovidius” din Constanța (UOC) a implementat platforma Office 365 Pro Plus. Platforma este de acum accesibilă tuturor celor peste 14.000 de studenți care vor beneficia de licențe gratuite. Fiecare tânăr se va bucura de acces la produse și servicii în valoare de 100 de euro, în fiecare an, fără niciun cost. De asemenea, studenții vor putea folosi noua tehnologie și pe dispozitivele personale. Astfel, aceștia își pot continua proiectele indiferent de locul în care se află, instalând licența simultan pe cinci dispozitive, în funcție de propriile preferințe. Platforma va fi utilizată și de către profesorii și personalul administrativ al UOC, cu scopul de a eficientiza organizarea internă și de a extinde metodele de predare.

« Universitatea „Ovidius” din Constanța oferă gratuit și constant studenților și angajaților cele mai noi și folositoare soluții de pe piață, preocupare ce face parte din rolul asumat la nivel regional prin statutul de Digital Innovation Hub, obținut printr-o competiție europeană. » a declarat prof. univ. dr. Sorin Rugină, rector al UOC.

« În urma solicitărilor venite din partea conducerii și a experților tehnici din cadrul Universității „Ovidius” din Constanta, am implementat cu succes platforma Office 365 Pro Plus. În acest fel, Universitatea „Ovidius” beneficiază acum de ultimele tehnologii Microsoft în educație, ce au impact atât în rândul studenților, cât și in rândul profesorilor și al personalului administrativ.» a completat Alex Olteanu, Public Sector Sales Manager în cadrul Net BRINEL.

Office 365 Pro Plus reprezintă cea mai completă suita Office din portofoliul Microsoft, având atât aplicații din aria de productivitate - Word, Excel, PowerPoint, Acces, etc, cât și aplicații de comunicare și colaborare - OneNote, Drive, SharePoint, Skype for Business, etc. Accesul la

 

platformă se realizează accesând link-ul http://portal.office.com/ și utilizând în procesul de conectare adresa de e-mail instituțională.

« Noi credem în potențialul fiecărui student și mai credem că instrumentele adecvate fac totul posibil. Prin urmare, împreună cu partenerul nostru în Educație Net BRINEL am încheiat un parteneriat inovativ cu Universitatea „Ovidius” din Constanța. Unul din avantajele majore e faptul ca fiecare student al Universității primește ca bonus tehnologia de ultimă generație prin Office 365 Pro Plus, pentru utilizare individuală pe dispozitivele personale. Astfel, ne dorim să asigurăm un nivel cât mai ridicat de competitivitate în viitoarea meserie, indiferent de domeniul ales, pentru toți studenții Universității „Ovidius” din Constanța.” a afirmat  Marilena Ionașcu, Director Educație în cadrul Microsoft România.  

 

 

Biroul de presă al Universităţii „Ovidius” din Constanţa

13 aprilie 2018

http://univ-ovidius.ro/

 

 

 

 

Info UOC - Meniu