Navigatie                     

Clasamentul final cu studentii care se califica pentru a obtine un loc de cazare in caminele UOC va fi afisat pe 28.09.2015 ora 11:00.

Programul activitatilor de cazare si conditiile validarii cererilor depuse.

În data de 9 septembrie 2015, până la ora 23:59, vor fi publicate:

-          tarifele pentru cazare;

-          numărul de locuri atribuit fiecărei facultăți, în fiecare cămin;

-          alte informații de interes privitoare la procesul de cazare.

 Depunerea cererilor de cazare:

- se va realiza exclusiv online la adresa web http://cazareonline.univ-ovidius.ro, începând din data de 10 septembrie 2015ora 09:00  până în data de 18 septembrie 2015, ora 16:00;

- se poate face zilnic, online, 24 de ore din 24, în intervalul anunțat mai sus.

Primul Clasament cu studenții care se califică pentru a obține un loc de cazare în Căminele Universității „Ovidius” din Constanța, va fi publicat atât online pe site-ul UOC, în secțiuneaInfo cămine/cazare, cât și la avizierele căminelor, la data de 23 septembrie 2015, până la ora 23:59.

Clasamentul final validat cu studenții care au obținut un loc de cazare în Căminele Universității „Ovidius” din Constanța, după procesarea eventualelor contestații, va fi publicat atât online pe site-ul UOC, în secțiunea Info cămine/cazare, cât și la avizierele caminelor, la data de 27 septembrie 2015, până la ora 23:59.

Foarte important!

Studenții care nu ocupă un loc în cămin după Primul Clasament sau după Clasamentul final validat, vor avea statusul „în așteptare” și ar putea ocupa locurile lăsate libere de către studenții care deși s-au înscris la cazare:

-       nu au plătit taxa de cămin pentru luna octombrie;

-       nu au semnat contractul de cazare;

-       și-au exprimat opțiunea de a renunța la locul obținut.

Deși statusul „în așteptare” nu oferă garanția obținerii unui loc în cămin, depinzând de dinamica confirmărilor de locuri, merită să urmărești cu atenție ultima repartizare din data de 3 octombrie 2015, când ai putea avea încă o șansă de a obține un loc în cămin.                              

Eventualele solicitări de clarificări, petiții, contestații se vor putea formula și transmite/depune în cel mult 24 ore de la data afișării Primului Clasament, astfel:

-          Online, 24/24h, prin completarea formularului de la pagina de Contact (cazareonline.univ-ovidius.ro/contact)

-          în scrispe suport de hârtie, în intervalul orar 09:00-16:00, în sala de la et. 1, „Cantină”, de la adresa B-dul. Mamaia, nr. 124.

Răspunsurile la eventualele solicitări de clarificări, petiții, contestații, vor fi oferite în termen de maxim 48 de ore de la data înregistrării.

Studentul care a depus o cerere online de clarificare, petiție, contestație, va primi răspunsul tot online, la adresa de e-mail declarată.

Adresa de e-mail declarată de student trebuie să fie validă, în caz contrar, Universitatea nu are vreo răspundere pentru imposibilitatea de a transmite răspunsul la adresa indicată.

Studentul care a depus o cerere în scris, pe suport de hârtie, poate solicita să primească răspunsul pe e-mail, în acest caz, studentul are obligația de a menționa la finalul documentului următorul text:

„Solicit ca răspunsul la solicitarea/petiția/contestația mea să îmi fie transmis de către UOC exclusiv în scris, pe e-mail la adresa: (ex. Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.).

Semnarea contractelor de cazare presupune în PREALABIL plata regiei de cămin pentru luna octombrie 2015.

Intrarea în cămine a studenților care se regăsesc pe lista Clasamentului final validat, se va face începând cu data de 28 septembrie 2015, în intervalul orar 09:00 –18:00.

Atenție! Universitatea„Ovidius” din Constanța își rezervă dreptul de a anunța modificarea sau completarea acestor date, oricând pe perioada procesului de cazare, dacă este nevoie de timp suplimentar pentru procesarea, verificarea și validarea dosarelor, pentru cazarea efectivă a studenților ori pentru optimizarea procesului de cazare.

Informații și clarificări importante pentru studenții care doresc să obțină un loc în cămin

În cadrul platformei de cazare online, vor fi eliminate din procesul de înscriere pentru obținerea unui loc de cazare persoanele care au domiciliul în următoarele localități, situate la o distanță mai mică de 40 de km. de Mun. Constanța: 23 August, Agigea, Amzacea, Bărăganul, Biruinţa, Castelu, Ciocârlia, Ciocârlia de Sus, Constanța, Corbu, Costineşti, Cuza Vodă, Dorobanţu, Dulcesti, Eforie, Eforie Nord, Eforie Sud, Lanurile, Lazu, Lumina, Luminiţa, Mamaia Sat, Mereni, Mererni, Mihail Kogălniceanu, Moşneni, Moviliţa, Murfatlar, Năvodai Tabără, Nazarcea, Neptun, Nicolae Bălcescu, Nisipari, Oituz, Olimp, Osmancea, Ovidiu, Palazu  Mic, Palazu Mare, Pecineaga, Piatra, Poiana, Potîrnichea, Schitu, Tuzla, Vadu, Valea Dacilor, Valu lui Traian.

Candidații care sunt studenți simultan la studii de licență sau master de la două sau mai multe facultăți ale UOC, vor depunde cererea online alegând numai una dintre facultățile la care studiază.

Exemplu: Un candidat care este student la facultatea „A” și simultan la facultatea „B” va trebui să aleagă dacă depune cererea ca student al facultății „A” sau „B”.

Studenții Universității „Ovidius” din Constanța care sunt interesați să obțină un loc de cazare în căminele UOC, au obligația de a verifica situația școlară proprie și de a solicita Secretariatului o actualizare, dacă este necesară,  până la data de 18 septembrie 2015, ora 15:00.

Rezultatele din sesiunile de restanțe sau măriri de după data de 18 septembrie 2015, ora 15:00, nu influențează clasificarea din cadrul procesului de cazare, nefiind luate în considerare.

Verificarea datelor școlare proprii este obligatorie pentru că generarea clasamentului se face în baza situației școlare înscrisă în UMS la data de 18 septembrie 2015, ora 16:00.

Candidații admiși care nu au achitat taxa de cazare pentru luna octombrie 2015 și nu au semnat contractul până la data de 2 octombrie 2015, ora 16.00 își pierd locul atribuit în cămin.

Pe data de 3 octombrie 2015, se va face o Regenerare finală a clasamentului, pentru ocuparea eventualelor locuri rămase libere (ne referim la acele locuri care nu au fost confirmate de către studenții aflați pe lista Clasamentului final validat), astfel încât cei cu statusul „în așteptare” vor avea șansa de a obține unul dintre aceste locuri.

Candidații care se vor califica pentru ocuparea unui loc de cazare sunt așteptați să confirme acest loc până pe data de 4 octombrie 2015 prin plata taxei de cazare pe luna octombrie și semnarea contractului.

Atenție! Dacă te regăsești pe lista celor care au obținut un loc de cazare conform Clasamentului final validat (din 27 septembrie 2015)/ Regenerării finale a clasamentului (din 3 octombrie 2015), este necesară prezența ta la sediul Administrației căminelor pentru confirmarea locului și pentru depunerea documentelor în original.

Atenție! În perioada de confirmări, studenții care nu prezintă în termen, la sediul Administrației Căminelor,  originalul actelor scanate si încărcate în platforma, își vor pierde locul de cazare.

Atenție! Studenții care nu și-au confirmat locul de cazare în termenul prevăzut pentru Clasamentul final validat, nu vor participa la Regenerarea finală a clasamentului din data de 3 octombrie 2015. La regenerare participă doar studenții cu statusul „în așteptare”, adică cei care NU au primit un loc în momentul publicării Clasamentului final validat, exclusiv pentru locurile rămase neconfirmate.

Atenție! Studenții care au fost sancționați în anul anterior pentru încalcări ale Regulamentului de organizare și funcționare al căminelor și cantinelor UOC pot pierde locul eventual obtinut de cazare.

Atenție! Studenții care optează pentru o camera în care au locuit în anul anterior și au referat favorabil din partea administratorului căminului că au întreținut camera și au predate-o în condiții bune vor fi cazați în aceeași camera.

Întrebări frecvente

Cum mă înscriu?

1. Te poți înscrie online de la oricare calculator care are acces la rețeaua Internet, accesând adresa http://cazareonline.univ-ovidius.ro.

2. Pentru a te putea înscrie în aplicația de cazare online, vei avea nevoie de încărcarea documentelor obligatorii (fotografie, act de identitate și, unde se impune, document justificativ pentru cazurile speciale) în format electronic, scanate sau fotografiate. Atenție, toate documentele încărcate în platformă trebuie să fie lizibile (să poată fi citite).

3. Pentru a avea acces la un calculator conectat la Internet, poți veni la sediul Universității de pe B-dul. Mamaia nr. 124, et. 1, în sala „Cantină”, pe durata înscrierilor, unde poți beneficia de asistență suplimentară și logistica necesară pentru depunerea online a cererilor de cazare. Programul este de luni până vineri, între orele 9:00 - 16:00.

4. Cererile de cazare depuse online primesc o confirmare de procesare – fișa de înscriere, atât în contul personal din platforma de inscriere, cât și pe emailul personal, în maxim 24 de ore de la transmiterea cererii.

Cum mă înscriu dacă nu am un calculator acasă sau nu am acces la rețeaua Internet?

Dacă nu ai acasă un calculator sau îți lipsește accesul la rețeaua Internet, te poți înscrie online de la  sediul Universității de pe B-dul. Mamaia nr. 124, et. 1, în sala „Cantină,unde poți beneficia de asistență suplimentară.

Și în acest caz, înscrierea este tot online.

Mai trebuie să vin la sediul Universității, pentru a mă înscrie online?

Dacă ai acces la un calculator cu Internet și te înscrii online, nu este nevoie să te prezinți fizic la sediul Universității.

Regia de camin in anul universitar 2015-2016 este :

  • 165 lei/loc/luna student fara taxa;
  • 280 lei/loc/luna student cu taxa;
  • 290 lei/loc/luna cadre didactice;
  • 165 lei/loc/luna peronal administrativ.

 

Mai multe informatii despre cazare AICI