Navigatie                     

Prima pagina

   Persoana responsabilă cu implementarea Regulamentului UE nr. 679/2016 privind protecția datelor persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal (Regulamentul General privind Protecția Datelor):

ROȘOIU RADU DUMITRU

Coordonate de contact:

                            E–mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

                            Sediu: Universitatea „Ovidius” din Constanța, Bdul. Mamaia nr. 124, cod poștal 900527, mun./jud. Constanța.

 

Regulamentul General privind Protecția Datelor

Conform prevederilor Calendarului de examene si concursuri pentru anul 2018, Ministerul Sănătătii organizează sesiune de înscriere pentru intrarea în programul de pregătire în cea de a doua specialitate în regim cu taxă.

Candidații pot obține avizul instituţiilor de învăţământ medical superior pentru înscriere în perioada 14.05.2018-28.05.2018 inclusiv.

Dosarele de înscriere se depun în perioada 21.05.2018-31.05.2018, inclusiv, la sediul Ministerului Sănătăţii din str. George Vraca nr. 9, sector 1, București, după următorul program: între orele 11-14 de luni până joi, vineri între orele 11-13, precum și prin serviciile poștale (data poştei cel târziu 31.05.2018)

 

Model cerere

ORDIN Nr. 973/4592 din 28 iunie 2010 privind aprobarea cuantumului taxei anuale

ANEXA NR. 1 - Metodologie 

ANEXA NR. 2 - Angajament de plata

ANEXA NR. 3 - Privind locurile propuse pentru cea de a doua specialitate în regim cu taxă în sesiunea mai 2018

 

 

    Universitatea „Ovidius” din Constanţa (UOC) şi Direcţia Generală Anticorupţie (DGA), prin Serviciul Județean Anticorupție (SJA) Constanța, organizează, începând cu anul 2016, o serie de evenimente care au ca misiune promovarea eticii şi a integrităţii în comunitatea academică constănţeană.

Acţiunile urmăresc:

·         promovarea valorilor democratice;

·         dezvoltarea şi exersarea competenţelor de gândire critică şi de comunicare raţională în spaţiul public;

·         formarea şi dezvoltarea atitudinilor civice, prin semnalarea faptelor de corupţie;

 

2017

Galerie foto | Concursul de dezbateri şi oratorie „Etică şi integritate: OVIDIUS dezbate” 

Concursul de dezbateri şi oratorie „Etică şi integritate: OVIDIUS dezbate”

Galerie foto | Sesiunea de comunicări ştiinţifice studenţeşti cu tema „Etica și integritatea în societatea românească”

Sesiunea de comunicări ştiinţifice studenţeşti cu tema „Etica și integritatea în societatea românească”

 

În data de 23 noiembrie 2017, Pro Danube International a organizat împreună cu doamna Ana-Claudia Țapardel – Europarlamentar, cea de a doua ediție a ”Danube Transport Day”, în cadrul Parlamentului European.

Evenimentul a fost dedicat promovării transportului pe Dunăre, ca element de maximă importanță pentru dezvoltarea economică în zonă.  
Evenimentul s-a bucurat de participarea unor înalți reprezentanți ai Comisiei Europene și ai Parlamentului European, miniștri ai țărilor riverane și reprezentanți ai administrațiilor centrale și locale, lideri ai industriei, precum și peste 70 de experți și stakeholderi. Universitatea ”Ovidius” din Constanța, partener în cadrul proiectului DAPhNE, a fost reprezentată de doamna profesor universitar doctor Diane Paula Corina VANCEA – manager de proiect. 

Intervențiile speaker-ilor din cadrul evenimentului au reiterat importanța transportului pe Dunăre și au susținut nevoia de creștere sustenabilă și incluzivă a regiunii, pe baza unui sistem de transport eficient și în acord cu principiile ecologice. Dunărea poate oferi eficiență din punctul de vedere al costurilor neafectând mediul înconjurător și respectând principiile unei dezvoltări durabile. Evenimentul a urmărit să atragă atenția membrilor Parlamentului European, ai Comisiei Europene și a decidenților asupra nevoii de inovare din cadrul sectorului de transport pe Dunăre. Principalele direcții abordate în cadrul evenimentului au vizat soluțiile multimodale și digitalizarea, necesare pentru dezvoltarea sectorului, urmărindu-se exemplul porturilor maritime. A fost, de asemenea, reiterat rolul important al universităților în cadrul acestui proces de inovare și de transformare a transportului dunărean în concordanță cu potențialul său de dezvoltare – universitățile trebuie să contribuie prin propunerea de programe specifice, care să creeze abilități reale și concrete, necesare specialiștilor din domeniu.

 

Pentru mai multe informații despre eveniment, vă rugăm să accesați următorul link:
 http://www.interreg-danube.eu/news-and-events/project-news/1356