Navigatie                     

Rezultatele alegerilor studentilor-doctoranzi

Rezultatele alegerilor conducatorilor de doctorat

 
CALENDARUL
de desfasurare al alegerilor membrilor CSUD,
conducatori de doctorat si studenti-doctoranzi, pentru mandatul 2016-2020

Universitatea Ovidius din Constanta organizeaza alegerile membrilor CSUD, conducatori de doctorat si studenti-doctoranzi, pentru mandatul 2016-2020, dupa cum urmeaza:

7, 8 iulie 2016 - depunerea candidaturilor, avizate de Consiliul scolii doctorale

11 iulie 2016 – alegerile membrilor CSUD din randul conducatorilor de doctorat

12 iulie 2016 – alegerile membrilor CSUD din randul studentilor-doctoranzi

Candidaturile se depun la secretariatul studiilor doctorale, cu sediul in Bd. Mamaia nr. 124, zilnic in intervalul orar 10-15.

Alegerile se vor desfasura in zilele de 11 iulie, respectiv 12 iulie, in intervalul orar 10-16, la sala protocol (la etaj) din sediul cantinei UOC, Bd. Mamaia nr.124.

Lista candidatilor : CONDUCATORI DE DOCTORAT | STUDENTI-DOCTORANZI

Alegerile se vor desfasura in conformitate cu prevederile Metodologiei aprobata de Senatul UOC pentru alegerea membrilor Consiliului Studiilor Universitare de Doctorat (CSUD) si ai Consiliului Scolii Doctorale (CSD), a directorilor CSUD si CSD din cadrul Institutului Studiilor Doctorale al Universitatii “Ovidius” din Constanta

 

Membrii CSUD sunt cadre didactice universitare sau cercetători care au dreptul de a conduce doctorate, în ţară sau în străinătate, şi care îndeplinesc standardele minimale şi obligatorii pentru acordarea atestatului de abilitare în vigoare la data desemnării lor ca membri ai CSUD.

Consiliul fiecarei scoli doctorale desemneaza candidaţii pentru ocuparea locurilor in CSUD, pe baza dosarului de candidatura. Dosarul de candidatură al conducatorului de doctorat, avizat de CSD, trebuie să cuprindă:

-          Cerere de depunere a candidaturii,

-          Curriculum vitae şi lista de lucrări a persoanei deponente,

-          Fişa de îndeplinire a standardelor minimale necesare şi obligatorii pentru conferirea titlului de profesor, stabilite de CNATDCU şi aprobate prin ordin de ministru,

-          Declaraţie pe propria răspundere a candidatului privind îndeplinirea standardelor minimale stabilite de CNATDCU şi aprobate prin ordin de ministru şi originalitatea lucrărilor ştiinţifice din lista de lucrări.

 

METODOLOGIA PENTRU ALEGEREA MEMBRILOR CONSILIULUI STUDIILOR UNIVERSITARE DE DOCTORAT (CSUD) ȘI AI CONSILIULUI ȘCOLII DOCTORALE (CSD), A DIRECTORILOR CSUD ȘI CSD DIN CADRUL INSTITUTULUI STUDIILOR DOCTORALE AL U.O.C.

Info UOC - Meniu